Programnyelvek

Python
C#
PHP
Javascript

Keretrendszer

.Net
.Net Core
Django
jQuery

Design

Css
Scss
Sass
Boostrap

Adatbázis

SQ Lite
MSSQL
PostgreSQL
MySQL

Szolgáltatásaink

OOP

Egységek, osztályok képzésével rögzíthetővé és feldolgozhatóvá tesszük a bemenő adatokat, ezzel megalapozva egy rugalmas rendszert, mely ki tudja szolgálni az egyedi igényeket.

Egyedi igények

Minden feladat elvégzése speciális tudást és informatikai megvalósítást igényel és mi abban segítünk, hogy ezeknek az egyedi igényeknek és az informatikai lehetőségeknek az összehangolásával a lehető legegyszerűbb és legjobban használható szoftver készüljön.

Megbízhatóság

A meghibásodások valószínűségét a lehető legkisebb szintre csökkentjük, így egy olyan rendszert alkotunk, amely megbízhatóan képes kiszolgálni az igényket akár nagy terhelés mellet is.

Felhasználóbarát

Az a szoftver, amit jó használni, az megkönnyíti és hatékonnyá teszi a munkavégzést, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az ergonómiára, a könnyű elsajátításra és az egyszerű, érthető használat kialakítására.Relációs adatbázis használat

Az egyes összetartozó adatokat relációs adatmodellben tárolunk így biztosítva az összetartozó adatok egységes tárolását és minimalizálva a tárolt adatmennyiséget.

Karbantarthatóság

Olyan szoftvereket fejlesztünk, melyek meglévő funkcióit egyszerűen módosítani lehet a változó környezet igényeihez, illetve szükség esetén könnyen továbbfejleszthető vagy akár új funkciók integrálhatóak a rendszerbe.

Hatékonyság

Szoftvereink kis erőforrások mellet is kiváló felhasználhatóságot biztosítanak, így a lehető legjobban kihasználva rendelkezésre álló erőforrásokat.