Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

A vállalkozások számára nem könnyű feladat kiválasztani a legmegfelelőbb szoftvert egy adott feladatra, mivel előfordul, hogy az egyik túl sokat tud, de csak egy részére lenne szükség, a másikban pedig nincs benne az a funkció amelyik éppen kellene. Ekkor merülhet fel az igény egy egyedi tervezésű szoftverre, melyben azok - és csak azok - a funkciók vannak benne, melyekre ténylegesen szükség van.

Grafikai munkák

Grafikai munkák

„Nincs második lehetőséged, hogy első benyomást kelts!” Ez a mondás igaz a logókra, a névjegykártyákra a weboldalakra, de még a céges fejlécekre is.  Ezt a területet nem szabad  elhanyagolni és érdemes jól átgondolt, tetszetős grafikai elemeket készíteni. Sablonok, logók, arculatok készítése mellett gyakran vállalunk nyomdai előkészítési munkákat is, legyen az egy egyszerű meghívó, vagy egy több oldalas prospektus.

Logótervezés

Logótervezés

Külön szolgáltatásként kezeljük a logó készítését, mert a grafikai munkánknak ez egy igen kreatív része. Egy logóban benne kell lennie a cég mondanivalójának, színének és formájának, melyek később meghatározzák a további arculati elemeket, melyek bekerülnek a vállalkozás kiadványaiba, vagy online felületeire.  

webshop építés

Webshop építés

Az elektronikus kereskedelmi rendszerek ma már ugyanolyan – ha nem fontosabb – helyett foglalnak el a piacon, mint az utcafrontra néző hagyományos üzletek. Nem mindegy, hogy a látogató milyen benyomással találkozik akkor, amikor a webáruházba „belép”. Van tapasztalatunk abban, hogy hogyan kell felépíteni egy termékpalettát, és hogyan kell tálalni azt.

Céges weboldal építés

Céges weboldal építés

A weboldal készítés egy olyan terület, melyen nagyon gyorsan, nagyon szép eredményeket lehet elérni. Nem az a fontos, hogy minél nagyobb legyen egy adott projekt, hanem az hogy mindig a legjobbat hozzuk ki belőle. Mi ugyanolyan lelkesedéssel készítjük az egy oldalas megjelenésű kisebb weblapokat, mint a robusztus, számtalan funkcionalitással bíró mamut rendszereket.

Szakértői tevékenység

Szakértői tevékenység

Sokszor találkoztunk már azzal, hogy egy vállalkozás nem tudta eldönteni objektíven, hogy az elvégzett informatikai fejlesztés megéri-e azokat a költségeket, melyeket kifizettek érte, vagy éppen nem tudja megfogalmazni, hogy pontosan mit vár el egy fejlesztő cégtől. Ilyenkor jól jön egy külső független szakértő aki szakmai tapasztalataival segíteni tudja a vállalkozás informatikai fejlődését.

Oktatás ikon

Oktatás

Nem baj, ha valaki nem tud kezelni egy bizonyos szoftvert. Az a baj, ha meg sem kérdezi, hogy hogyan kell használni. Sokszor olyan egyszerű alkalmazások használata, mint az Excel vagy a Word problémát okoz egyes munkavállalóknak. Pedig lehet, hogy egy kis tanulással hatékonyabban ki tudná használni a munkaidejét.