100% keresőbarát kialakítás SEO

PC, laptop, táblagép és mobil optimalizálás. Reszponzív megjelenés

Google webmester irányelvei alapján optimalizált kialakítás

Moduláris fejlesztés, azaz egyedi modulokkal bővíthető megoldás

Testre szabható Webáruház

Folyamatos karbantartás és támogatás

Egyedi design készítés és logó tervezés

Domain és tárhely adminisztráció

Meglévő weboldal átalakítás

Szolgáltatásaink

Alkalmazásfejlesztés kompromisszumok nélkül. Az elvárható legmagasabb fokú precizitással készítjük el azokat az alkalmazásokat, melyekre ügyfeleinknek szüksége van. Ügyelünk rá, hogy megoldásaink kiállják az idő próbáját, így minden esetben nagyfokú figyelmet fordítunk a skálázhatóságra és modularitásra, valamint arra, hogy partnereink az általunk készített megoldásokat ne csak használják, hanem szeressék használni.

Weboldalak

Rövid határidővel készítünk egyedi, vagy sablon alapú weboldalakat. Folyamatosan figyeljük az aktuális fejlesztési megoldásokat, melynek naprakészen tartásával biztosítjuk oldalaink modern kialakítását.Webáruház

Ugyan úgy, ahogyan a webfejlesztés esetében is, cégünk az Ön által megfogalmazott elvárások alapján alakítja ki webáruházát, mely minden olyan funkciót tartalmaz, melyet egy jól funkcionáló shopnak tartalmaznia kell.Online fizetés

Az online fizetés, ma már megszokott dolog. Fejlesztéseink során rendszeresen alkalmazzuk az OTP SimplePay, Barion, PayPal rendszereket.Terméktámogatás

Nem elég csak elkészíteni egy oldalt, legyen az webshop vagy egy egyszerű céges landingpage, azt folyamatosan karban kell tartani.


Design

Minden esetben a megrendelői igényekhez alkalmazkodunk és figyelembe vesszük az aktuális trendeket a weboldalak tervezése közben. Természetesen az nem kérdés, hogy a weboldalakat úgy készítjük el, hogy az valamennyi eszközön megfelelően mutasson.Logó

Egy cég számára a logó az egyik legfontosabb ismertető jegy. Ezzel fogják később azonosítani a céget, ezért az elkészítése kiemelt fontosságú. Grafikusaink segítséget tudnak nyújtani Önnek, hogy az elképzelésének megfelelő logót kapja.Webmester

Minden általunk készített weboldalhoz integráljuk a Google webmester eszközeit. (Analytics, Search Console, Ads, Tag Manager, Maps ...)Technikai háttér

Igény esetén biztosítjuk a domain név és a tárhely regisztrációját optimalizált szervereken (hosting, mySQL adatbázis, VPS.) e-mail fiókokkal együtt. Webes megjelenése ezáltal egy helyen lesz és biztonságosan tudja kezelni.

Áraink

Kérjük, hogy árainkat tájékoztató jelleggel olvassa, hiszen tapasztalataink szerint nem lehet egyértelműen meghatározni egy Weboldal pontos értékét. Előfordulhat az, hogy Ön csak egy Landing page-et szeretne, de nincsen logója, ezért arra is szüksége lenne. Vagy már rendelkezik domain névvel és tárhellyel is, ezért arra már nincsen szüksége.

Landing page

180 000 Ft-tól

Elkészítési idő: 5-10 nap

Egyszerű bemutatkozó oldal, mely csak egyetlen oldalból áll. Lefelé görgetve több szekció jól elkülönülten megjeleníthető
Reszponzív, mobilra optimalizált kialakítás sablon, vagy egyedi elképzelés alapján.
Drupal vagy Wordpress CMS rendszer, a kapcsolódó adminisztrációs felülettel
Minimális információs tartalom több egymás alatti szekcióval. (bemutatkozó képek, elérhetőségek, kapcsolatfelvételi űrlap, stb...)
Keresőbarát URL kialakítás
Közösségi média integráció
Térkép megjelenítési lehetőség
Google Analytics statisztika
Domain és tárhely regisztráció ügyintézés
Személyes vagy Internetes felületen történő konzultáció

Egyszerű weboldal

300 000 Ft-tól

Elkészítési idő: 20-30 nap

A Landing page típusú bemutatkozó oldalnál részletesebb, több menüpontos kialakítás
Tartalmazza a Landing page elemeit és azon felül az alábbiakat:
Egyedi arculati elemek tervezése (ikonok, piktogramok)
Logó tervezés
Menüszerkezet kialakítás (max 7 menüponttal)
Site struktúra kialakítása
Hírlevél rendszer integrálása
Egyszerűbb űrlapok elkészítése
Képgaléria

Összetett weboldal

450 000 Ft-tól

Elkészítési idő: 60-90 nap

Egyedi kialakítású összetett weboldal, mely akár termékeinek megjelenítését is lehetővé teszi. - De ez még nem webshop!
Tartalmazza az egyszerű weboldal elemeit és azon felül az alábbiakat:
Egyedi értékesítést és konverziót tartalmazó arculati kialakítás
SEO szempontból mérvadó szövegek írása + tanácsadás
Komplex SEO beállítások elvégzése
Akár termékenkénti SEO beállítások
Összetett űrlapok készítése. (pl.: felhasználói választól függő űrlapelemek megjelenítése)
BLOG kialakítás, melyen keresztül bejegyzéseket tud megjeleníteni az oldalon.
Többszavas kereső
Felugró ablak funkció
Video galéria kialakítás összekapcsolva saját Youtube oldalával.

Webshop

800 000 Ft-tól

Elkészítési idő: 60-90 nap

Egyedi kialakítás, mely tartalmazza az összetett weboldal elemet, és azon túl az általános webshop elemeket
Felhasználói adatbázis az előzetes regisztráció alapján
Termékkatalógus fő és alkategóriákkal
Egyszerű termékkezelés.
Egységes termékoldal kialakítás (több képpel, leírással, paraméterekkel, stb...)
Részletes termékkeresés és termék szűrés
Intelligens kosár funkció
Számlázó program integráció
Fizetési módok integrációja
Csomagküldő szolgáltatók integrációja

Gyakran ismételt kérdések

Azt, hogy egy weboldal mennyibe kerül, nagyban meghatározza, hogy milyen felépítéssel készül, és milyen funkciókat tartalmaz. Árainkat minden esetben az elvégzett munka alapján határozzuk meg. Ügyfeleink részére minden esetben tanácsadást biztosítunk, melynek során felmérjük az igényeket, és a célterületnek megfelelő ajánlatot készítünk. Amennyiben ajánlatot kérne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken.

Weboldalkészítés esetén pontos időtartam csak az igények felmérését követően adható. Az elkészítés ideje függ a weboldal méretétől, és a beépített funkcióktól. Egyszerű weboldalak néhány nap, komplexebb, több funkciót tartalmazó weboldalak fejlesztése akár több hetet is igénybe vehet.

Mivel a weboldal egy cég megjelenését tükrözi, ezért fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink folyamatosan nyomon tudják követni, hogyan áll a fejlesztés. Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk a weboldal folyamatos megtekintéséhez, véglegesíteni és élesíteni csak abban az esetben fogjuk az oldalt, ha mindennel elégedett.

Amennyiben új weboldalt szeretne, mindenképpen szükségünk lesz egy elképzelésre, hogy mi a célja a weboldallal, vannak-e már céges arculati elemei (pl. logó), milyen funkciókkal rendelkezzen a weboldal (galéria, időpontfoglalás, hírlevélküldés, blog, stb.).

Minden esetben törekszünk arra, hogy az általunk elkészített weboldalak megfeleljenek a biztonsági kihívásoknak. A fejlesztés során ügyelünk rá, hogy az oldal minél kevésbé legyen sebezhető, és javasoljuk olyan tárhelyszolgáltatók használatát, ahol szintén megfelelő védelemben részesítik az ott elhelyezett tartalmakat, valamint folyamatos biztonsági mentést készítenek azokról.

Természetesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy az átadott weboldal tartalmát, valamint képi elemeit a későbbiekben önállóan is kezelni tudja, de ránk is folyamatosan számíthat.

Az általunk készített weboldalak tartalmát minden esetben optimalizáljuk, azonban az, hogy milyen helyezést ér el egy-egy weboldal a találati listán, sokkal komplexebb dolog, függ a versenytársak elemzésétől, hirdetési stratégiától és számos egyéb dologtól.

Igen! Tervezéskor minden esetben figyelembe vesszük, hogy a weboldal olyan funkciókkal is bővíthető legyen, melyet ügyfeleink a későbbiekben igényelnek.