Arculat tervezés

sikeres weboldalak egyik alapja a személyre szabott, egyedi arculat és megjelenés, hiszen a későbbiekben ezzel fogják azonosítani a céget. Kiemelten fontos számunka az egyedi, a cég profilját tükröző megjelenés. Nem sablon weboldalakat készítünk. Minden esetben egyedi designt alakítunk ki.

Domain és tárhely

Egy jó domain a megfelelő tárhelyen kiemelt fontosságú. A domain kiválasztása fontos, hiszen ez biztosítja a megjelenést. A tárhely ahová a tartalom kerül, szintén fontos. Mi minden esetben olyan szolgáltatókkal dolgozunk, akik bizonyítottan minőségi szolgáltatást nyújtanak, és ügyfeleink adatait, mi is biztonságban tudhatjuk.

Moduláris kialakítás

Egy honlap számtalan funkcióval rendelkezhet, azonban ha ezeket meggondolatlanul építik egymásra, az átláthatatlanná teheti az oldalt, mely lényegesen rontja a felhasználói élményt. Mi egyedi igényeknek megfelelő modulokkal dolgozunk. Nálunk azt kapja, amire tényleg szüksége van.

Reszponzív kialakítás

Az internetet használók többsége, már mobiltelefonon keres információkat, szolgáltatásokat, vagy éppen azon keresztül vásárol termékeket. Mi minden esetben felkészítjük weboldalainkat, hogy a látogatók különböző eszközökön is ugyan azt a felhasználói élményt kapják.

Tartalomépítés

Egy megnyerő design semmit sem ér, ha nincs mögötte megfelelő tartalom. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára megfelelő tartalommal töltsük meg a honlapot, így minden esetben figyelünk arra, hogy az oldalon elhelyezett tartalmak megfelelő minőségűek legyenek.

SEO

Keresés során, a találati listán történő helyezések elérésére több módszer létezik. Ennek egyik legelső módja a keresőoptimalizálás. Mi már az oldal építése során figyelünk arra, hogy a készülő oldal a keresőoptimalizáció szempontjából megfelelő legyen.

Google barát weboldal

Oldalainkhoz integráljuk a szükséges Google eszközöket, (Analytics, Search Console, Ads, Tag Manager, Maps), melyek használata elengedhetetlen egy sikeres weboldal működéséhez.

Támogatás

Sok szolgáltató, csak a weboldal készíti el, a továbbiakban magára hagyja az oldalt. Mi minden esetben igyekszünk fenntartani a partneri kapcsolatot, mert ránk minden esetben számíthat, legyen szó a weboldal karbantartásáról, vagy akár új funkciók integrálásáról.